Urbansound


Urbansound
Urbansound

Η URBANSOUND δραστηριοποιείται στον τομέα της μουσικής, ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης, καθώς και στη δημιουργία special effects με σκοπό να παρέχει στον πελάτη μια αξέχαστη εκδήλωση.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας διαθέτει άριστη τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία, παρέχοντας σας ένα ευρύ φάσμα ιδεών και διαφόρων προτάσεων και είναι σε θέση να χειριστεί όλες τις απαιτήσεις σας μικρές και μεγάλες, καθώς και να σας συμβουλέψει ώστε να εξασφαλίσουμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Η επιτυχία μας βασίζεται στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας με αμοιβαίο σεβασμό, σωστή επικοινωνία και εμπιστοσύνη καθώς και στην αντιμετώπιση του αντικειμένου της δουλειάς μας με αγάπη, γνώση και ποιότητα.

Η επιλογή της αρμόζουσας μουσικής επένδυσης με την τοποθέτηση του κατάλληλου επαγγελματία dj, ο σωστός φωτισμός και τα εντυπωσιακά special effects θα κάνουν την εκδήλωση σας ξεχωριστή και τους καλεσμένους σας να την θυμούνται για πολύ καιρό.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: djs, ορχήστρες, μουσικά σχήματα, ενοικίαση επαγγελματικού ήχου και φωτισμού καθώς επίσης και special effects όπως projector, πυροτεχνήματα (εναέρια και στατικά), ψυχρός καπνός, bubbles, μπαλόνια, Confetti.


Διοργανώστε την εταιρική σας εκδήλωση στον πολυχώρο εκδηλώσεων Πειραιάς 1911 
Επιλέξτε το ιδανικό για εσάς πακέτο catering και ηχητικής κάλυψης και λάβετε δωρεάν την παραχώρηση της αίθουσας μας

Urban Sound Flyer.pdf (pdf)


1911 1911

  • Aquarella Events
  • Peiraias 1911
  • Urbansound
  • Filio Design
  • Eugenia Ainalaki