Νυφικά Eugenia Ainalaki

 
 
 
Η σχεδιάστρια Ευγενία Αϊναλάκη στο Atelier της στον Πειραιά, δημιουργεί με αγάπη ξεχωριστά νυφικά και αμπιγιέ φορέματα, συνδυάζοντας τη φινέτσα με τον πρωτότυπο σχεδιασμό, την πολυτέλεια με την απλότητα και τον ρομαντισμό με τη δυναμική πλευρά της κάθε γυναίκας.

Μοναδικές δημιουργίες που σχεδιάζονται με βάση το προσωπικό στιλ κάθε γυναίκας, με στόχο να εκφράζουν και να αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της, κάνοντας την να νιώθει πραγματικά ο εαυτός της.

Συνδυάζει τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, με τις δικές της στιλιστικές καινοτομίες και παρουσιάζει νυφικά και αμπιγιέ φορέματα που γοητεύουν με το ύφος και το πρωτοποριακό στιλ, τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό. Οι δημιουργίες συνδυάζονται με ιδιαίτερα χειροποίητα αξεσουάρ που αναδεικνύουν με την μοναδικότητα τους κάθε επιλογή σας, όπως κουάφ, στεφανάκια, πέπλα κ.τ.λ. συνδυάζοντας με τα υλικά από το νυφικό σας καθώς και έτοιμες χειροποίητες δημιουργίες με την υπογραφή της σχεδιάστριας.

Στο προσωπικό σας ραντεβού μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί μια μοναδική Custom Made Νυφική δημιουργία ή Φόρεμα σύμφωνα με την προσωπικότητά σας, το στιλ σας και το μπάτζετ που διαθέτετε! Γιατί, ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

Στο ατελιέ μας υπάρχουν και ολοκληρωμένες προτάσεις για το γάμο σας, όπως στέφανα, σετ κουμπάρου, μπομπονιέρες κ.τλ. Επίσης, μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.

 
 
 
Στο ατελιέ μας Ευγενία Αϊναλάκη του ομίλου μας Aquarella Events θα βρείτε ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στα Νυφικά μας που ξεκινούν από 700€ για αγορά και στα αξεσουάρ νύφης που ξεκινούν από 20€.

Στέφανα γάμου από 60€ και στα ολοκληρωμένα σετ κουμπάρου (στέφανα, καράφα, ποτήρι, δίσκος) ΔΩΡΟ κουφετάκια στολισμένα ίδια με τα στέφανά σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ευγενία Αϊναλάκη

-Fashion Designer- - Haute Couture-
Tailormade Wedding Dress & Haute Couture Dresses
Handmade Wedding Accessories & Crowns


ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 
Βασιλέως Γεωργίου Β 59-61, (3ος όροφος) Καστέλλα - Πειραιάς
 
Τηλέφωνο: +306932460590 ,
 
Ιστότοπος: www.eugeniaainalaki.gr
 
 
 
Wedding in Greece...Save the Date!
 
 
 
 
 
Νικόλ Παναγιωτου
 
Η Νικόλ Παναγιώτου με δημιουργία της σχεδιάστριας Ευγενία Αϊναλάκη, για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου.
 
 
 
Eugenia Ainalaki Facebook
 
 
 
Eugenia Ainalaki Instagram
 
 
 
 
 
Eugenia Ainalaki pinterest
 
 
 
Eugenia Ainalaki ONLINE κατάλογος
 
 
 
 
 
 
Aquarella Events Facebook
 
 
 
Aquarella Events Instagram