Συνεργαζόμενοι Χώροι

 
 
 
Πολλές φορές θέλουμε να οργανώσουμε ένα event, μια δεξίωση, ένα party, αλλά δεν βρίσκουμε τον χώρο που θέλουμε ή επιθυμούμε.
Τώρα σίγουρα γνωρίζετε που θα το αναθέσετε. Φτάνει μόνο να μας πείτε τις επιθυμίες σας και εμείς θα αναλάβουμε να το πραγματοποιήσουμε.
 

 
 
Κτήμα δεξιώσεων μπροστά στο απόλυτο φυσικό τοπίο !!
Μπροστά στην θάλασσα!!!

Σε απόσταση 20 λεπτά από το κέντρο Αθήνας και Πειραιά ο καλεσμένος απολαμβάνει την αύρα της θάλασσας ζώντας στιγμές μοναδικές μαζί με το ζευγάρι.

Ο εξωτερικός χώρος έχει χωρητικότητα για 380 καθήμενους και 800 όρθιους για κοκτέιλ πάρτυ, η αίθουσα με τζαμαρία που ανοίγει και ενώνεται με τον εξωτερικό χώρο έχει χωρητικότητα για 300 καθήμενους και 600 για κοκτέιλ πάρτυ.

Ακριβώς στον διπλανό κόλπο στο ψαροχώρι της Πάχης βρίσκονται τα εκκλησάκια της Παναγίτσας και του Αγίου Νικολάου σε καθαρά νησιώτικο τοπίο.
 
 

 

Athinaion hall

 
Μοναδικός χώρος διαμορφωμένος με έμπνευση και φαντασία δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ιδανικής ατμόσφαιρας. Με δυνατότητα να φιλοξενήσει από 50 έως 800 άτομα κατά περίπτωση είναι η ιδανική επιλογή για δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων, εταιρικών εκδηλώσεων που κερδίζουν τις εντυπώσεις με την ποιότητα και την διακριτική πολυτέλεια.

Ο πολυχώρος "ΑΘΗΝΑΙΟΝ" είναι κοντά στο κέντρο της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση από τους κύριους οδικούς άξονες της πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα βρίσκεται επί της λεωφόρου Αμφιθέας η οποία συνδέεται με τη λεωφόρο Συγγρού και λεωφόρο Ποσειδώνος, οι οποίες εξασφαλίζουν την γρήγορη και άνετη πρόσβαση από το κέντρο, τα δυτικά και νότια προάστια.

Διαθέτουμε ράμπα πρόσβασης και wc για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ωράριο χωρίς περιορισμό στην διασκέδαση σας.
 
 

 

Κτήμα Κοτρωνιά

 
To Κτήμα Κοτρωνιά σας καλωσορίζει σ' ένα χώρο που ετοιμάσαμε ειδικά για εσάς όπου η γνώση και η πολυετή εμπειρία μας, μας καθιστούν υπεύθυνους ν’αναλαμβάνουμε το γάμο, τη βάπτιση ή κάθε είδους εκδήλωση και να μπορούμε σας εγγυηθούμε μια τέλεια δεξίωση.

Η υψηλή ποιότητα των παροχών και η ποικιλία των προτάσεων μας, ο πλούσιος εξοπλισμός, η άψογη εξυπηρέτηση, μα πάνω απ’όλα το προσωπικό μας ενδιαφέρον δημιουργούν τη χρυσή διαφορά!
 
 
 
Aquarella Events Facebook
 
 
 
Aquarella Events Instagram