Γαμήλιες Δεξιώσεις

 
 
 
Οι περισσότεροι από εμάς, από νεαρή ηλικία, ονειρευόμαστε την ημέρα του γάμου μας με το δικό μας μοναδικό τρόπο... Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Η πρώτη επιλογή μας, δε θα μπορούσε να είναι άλλη, από τον πολυχώρο εκδηλώσεων "Πειραιάς 1911".

Ο "Πειραιάς 1911" είναι ένας νέος πολυχώρος που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη φιλοξενία εκδηλώσεων πολιτισμού και δεξιώσεων, συνδυάζοντας την καλαισθησία και τα ιστορικά στοιχεία με τη λειτουργικότητα. Εδώ, η αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα συνδυάζεται με τις σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις, αναδεικνύοντας την ομορφιά, τη δύναμη και την επιβλητικότητα που κρύβει μέσα της η πέτρα.

Αν λοιπόν, έχετε αποφασίσει να δώσετε μια πιο ιδιαίτερη αίσθηση στη σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας, στο γάμο σας, ο "Πειραιάς 1911" έχει όλες τις δυνατότητες για να σας παρέχει την κομψότητα που αρμόζει στην επίσημη πρεμιέρα της νέας σας ζωής.

Επισκεφθείτε μας και θα σχεδιάσουμε μαζί τη δική σας γαμήλια γιορτή, θα οργανώσουμε το μενού με το δικό σας προσωπικό στίγμα, θα διαλέξουμε την τούρτα αλλά και τη μουσική και τη διακόσμηση του χώρου, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η μέρα του γάμου σας θα είναι μια μοναδική εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας!

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι ο χώρος που θα καθοριστεί σύμφωνα με τη δική σας φαντασία και τις προτιμήσεις σας. Εμείς θα υλοποιησουμε την φαντασία σας, για μία υπέροχη γαμήλια δεξίωση.

 
 
 
Πειραιάς 1911 Facebook